Al costat de l'esportista

Estimat esportista! Des de la Federació Andorrana de Tir, volem encoratjar-te i animar-te a entrenar i competir. Cada entrenament, cada competició, cada decepció i cada victoria, marcaran el futur del teu èxit. La intenció dels clubs i de la federació es donar-te suport en tot allò que necessitis. Per això tenim un programa d’ajudes, amb aquestes volem incentivar-te i premiar l’esforç de tots els nostres esportistes. Continua entrenant, competint i lliutant per pujar als podiums. Quan ho aconsegueixis serà un èxit per tu, per la nostra federació i pel nostre país. Per això t’exposo a continuació el programa d’ajudes als nostres esportistes.
Per tenir dret a les ajudes de la Federació Andorrana de Tir i del M. I. Govern d’Andorra, s’han d’assolir les mínimes per sortir als campionats, com es relacionen en el document adjunt. I un cop assolit el MQS en la modalitat i disciplina que correspongui, s’ajudarà als esportistes d’acord amb la següent taula.
Precisar que per poder participar en campionat d’Europa o del Món, s’ha de participar i classificar primerament en els campionats nacionals.

Ajudes als esportistes