IPSC (Recorreguts de tir)

El IPSC es una disciplina de tir esportiu que consisteix en mesurar la capacitat d’un tirador en disparar un arma de foc de manera precisa i ràpida.

El IPSC es un esport molt dinàmic. El seu atractiu es la diversitat d’escenaris en els quals es trobarà el tirador. Deixant de banda les disciplines tradicionals de tir. D’aquesta manera, cada exercici al qual s’enfronta el tirador es diferent, trobant-s’hi des de siluetes de paper fins a siluetes metàl.liques o mobils.

L’objectiu, resoldre l’stage amb la màxima puntuació i el mínim temps posible.

Open

Benvinguts a la Formula 1 del IPSC! Disparador de simple acció, carregadors de 28 tiros, punt vermell, compensadors,... No hi ha limitacions!

Standard

Aquesta modalitat consisteix principalment en pistoles de simple acció, amb mires obertes.

Classic

Aquesta modalitat és la llar del clàssic Colt Government 1911.

Production

Aquesta divisió es la més comuna avui en dia, per fer-se amb les anomenades "pistoles de servei" com la Luger de 9mm, la Beretta 92 FS, CZ SP01, Glock 17,... Però en aquesta sí que està limitada la quantitat de cartutxos en els carregadors.

Production optics

Exactament i amb les mateixes normes que la modalitat production però amb un punt de mira optic. Més velocitat d'encare! T'atreveixes?

Revolver

Aquesta divisió es espectacular! Veure la rapidesa amb la que els tiradors recarreguen les seves armes. La divisió de revolver en IPSC es el naixement del llegendari fabricant Nord-Americà Smith&Wesson.

PCC

"Pistol Caliber Carbine". Si vols practicar els recorreguts de tir amb una carabina, aquesta es la teva modalitat.